O serie

   Vag inrudite intre ele, sunt cateva poze pe care le-am strans in ultima luna printre alte activitati mai serioase. Revin astfel cu ele la un ritm de postare care sa arate macar a ceva pe jumatate viu si cu aceasta ocazie am schimbat si look-ul blogului, ma bucur de orice fel de feed-back asa ca nu ezitati.

   Ok, prima poza, pentru ca imi place cel mai mult, e ceea ce presimt eu ca va constitui punctul din care pot spune ca a inceput era alb/negru pt. mine. Am evitat pana acum imaginile de acest tip ptentru ca de prea multe ori, fotograf amator fiind, pozezi o floare, o faci alb-negru si ii zici arta, nu inainte, normal, de a ii adauga un watermark, in comic sans daca e posibil. Asa ca am evitat intreg cliseul alb negru ca pe un caine ciumat, insa adevarul este ca a devenit cliseu dintr-un motiv intemeiat, pentru ca arata bine, si are impact, totul e in moderatie si sper sa o stapanesc si pe aceea in viitor.

   Urmatoarele doua poze sunt un pic supra-procesate pentru gustul meu, insa nu o sa ma mai apuc de ele, asa incat, cu umile scuze, le prezint aici, seamana intr-un fel cu o mancare in care ai scapat prea multa sare, si pentru care singura solutie e sa o iei de la capat, poate pe viitor, o sa ma intorc la ele, poate nu, oricum, nu sunt foarte rasarite in primul rand.

Duminica, prin piata Matei. In apararea consiliului local, era totusi dupa TIFF.

Reclame


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s